Pude i krokodillemønster

For tre år siden påbegyndte jeg et stykke hækletøj i krokodillemønster. Planen var, at det skulle blive til et tørklæde, men det viste sig at det ville blive alt for tungt og bastant. Så besluttede jeg, at det kunne blive til en pude. Så sidste år (tror jeg nok) fik jeg klippet og syet det i form, købt og klippet stof til bagsiden og gjort det hele klart til at sy sammen på maskinen. Men, så blev jeg i tvivl om, om symaskinen kunne klare at sy i det tykke materiale. Og så røg det til tilbage til UFOtilstand. Men forleden faldt mit blik på projektet og så tænkte jeg “nu skal det være”. Så jeg valgte at sy puden sammen i hånden, fik købt en monteringspude, syede mærkat i og vupti, en UFO mindre i det lille hjem.
Puden måler ca. 45×45 cm og er blevet rigtig fin synes jeg.

 

This entry was posted in Hæklet.

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.