Klistermærkealbum

klistermarkealbum
Maja er med i en klistermærkeklub, så vi håber, at der dukker en masse klistermærker op med posten.  Men hvad gør man så med alle de klistermærker? De skal selvfølgelig klistres i en bog. Vi har indtil nu brugt en almindelig notesbog, men Maja vil gerne kunne tage klistermærkerne af igen og det går jo ikke med papirsider.

Derfor skulle hun jo have et klistermærkealbum med har glatte sider. Men alle de albums jeg så, var med motiver der henvendte sig til større børn (feks. Harry Potter og Witch). Derfor måtte jeg jo lave et selv. Jeg havde mange tanker og ideer om at kunne laminere karton og så sætte siderne i et lille ringbind eller evt. lave en lille bog. Jeg var dog ikke helt tilfreds med min plan og blev derfor glad, da jeg på en tur i centeret så et lille fotoalbum med et sødt motiv til 20 kr.

Jeg købte fotoalbummet og noget hvidt karton. Jeg klippede kartonet ud i stykker på 10 x 15 cm, som passede ned i fotolommerne. Og voila, et stk. klistermærkealbum, der er nemt og billigt at fremstille samt meget anvendeligt.

This entry was posted in Krea.

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.