Hæklet barnevognstæppeJeg har netop færdiggjort et hæklet barnevognstæppe til min skønne nevø Elias.
Jeg har valgt at hækle tæppet i 100 % merinould og for ikke at tæppet skulle blive for varmt, har jeg hæklet det i det såkaldte “Granny Stripes” mønster, som er et klassisk, luftigt mønster. Jeg har derefter hæklet en kant af fastmasker.
Det turkise garn havde jeg i gemmerne og det er herligt at få et dejligt produkt ud af lagervarerne.
Det færdige tæppe måler ca. 73 x 73 cm og det blev dejligt blødt efter en forsigtig vask på uldprogram i vaskemaskinen. Efter vask spændte jeg det op med knappenåle på et håndklæde (for at få det i facon) og lod det tørre på havebordet i sidste uges herlige solskin.
Tæppet har vel taget en lille måneds tid at fremstille og jeg har hæklet varme ind i det både i form af uld, men også i form af kærlighed. Sådan er det med hjemmelavede ting. Basta!

 

This entry was posted in Hæklet.

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.