Endnu en prinsesse nusseklud

Denne var faktisk den første prinsesse nusseklud jeg lavede. Den skulle være klar til min lille nieces ankomst. Jeg blev taget på sengen med min lille nevøs ankomst der blev født for tidligt. Så, nu skulle jeg være på forkant! Jeg er meget tilfreds med resultatet og synes simpelthen at prinsesse nussekludene bliver SÅ fine. Jeg har hæklet dem i 100 % bomuldsgarn (undtaget guldgarnet, som er noget oldgammelt fra gemmerne). Arme og hoved er fyldt med fiberfyld (pudefyld).Opskriften er udarbejdet af Briana Olsen, der bor i Utah USA. Hun sælger sine fine opskrifter via hjemmesiden Etsyog jeg er allerede “kommet til” at købe nogle flere opskrifter af hende. De koster ca. 30-35 kr. stykket, hvilket jeg synes er fair, for de er gennembearbejdet, fint illustreret og nemme at følge (når man altså har hittet ud af at få dem oversat).Det tager mig ca. tre dage/ aftener at hækle en nusseklud. Jeg tror, at det bliver en fast babygave fremover. Jeg har nemlig også købt nogle mønstre til nogle cool drenge nusseklude.

Model: Pretty Princess Lovey
Opskrift: . (Købe) opskrift findes HER
Garn: Bomuldsgarn i forskellige farver fra Søstrene Grene
Fyld: fiberfyld (fra en pude fra IKEA)
Hæklenål: 2.5 og 3.5
Mærkat: fra Ikast Etiket
Tips: Jeg har tilføjet en kant i guldtråd.

This entry was posted in Hæklet.

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.