BarselsgaveDen 3. maj blev min svigerinde og svoger forældre til en lille pige. Julie er hendes navn. Et superfint navn synes jeg.
Jeg havde i ugerne op til terminen arbejdet på en barselsgave. I garn naturligvis. Jeg må indrømme, at jeg valgte at gøre lyserød til en gennemgående farve, for – om man vil det eller ej, lyserød og små babypiger passer bare så fint sammen.
Den mest udfordrende del af barselsgaven var min spilledåselefant. Jeg fandt en opskrift på en sød elefant (her: lityfa.dk/opskrift-paa-haeklet-elefant/) og monterede så en spilledåse med melodien “Twinkle twinkle little Star” indeni. Snoren til optrækket er en lyserød perle, der udgør elefantens hale. Jeg er faktisk blevet meget tilfreds med resultatet.
Jeg strikkede også en djævlehue (dumt navn egentlig) i råhvid bomuldsgarn med en lille blomst på toppen. Den har jeg lavet en del gange før efter opskriften her: madebysus.com/djaevlehue/ Den er nem at lave og er meget velegnet til babyer, da den går ned i panden (deraf nok navnet) og op i nakken, så baby bliver holdt varm men stadig kan komme af med varmen ved behov. Til vinterbørn kan den strikkes i uld.
Jeg valgte også at hækle et ophæng som Julie kan ligge og kigge på fra barnevognen eller andre steder. Opskriften er fra Garngrammatik:
garngrammatik.dk/gratis-haekleopskrifter/nemme-haekleopskrifter/haeklet-kugleranke/

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.